Áruszállítás

Nem csak nagymennyiségű áru kiszállítására lehet profi csapatot igénybe venni, hanem akkor is, ha csak kisebb mennyiségben szeretnének szállíttatni. Természetes, hogy az árak döntő szerepet játszanak a cégek közötti választásnál. Velünk nem járhat rosszul, áraink alacsonyak, a szolgáltatásunk minősége pedig kielemkedő. Megbízhatóságunk és tapaszatalunkra mindig számíthat, amikor határidőre történő áruszállítás válik szükségessé.


Munkánk során mindig nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre. Alapelvünk, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk a legmagasabb színvonalon, így ügyfeleink megbízásait a megrendeléstől egészen az áru kiszállításáig végig figyelemmel kísérjük. A minőségi elvárások mellett kiemelt felelősséget jelent számunkra az, hogy partnereinknek mindig határidőre szállítunk, ezért a megbízhatóság elengedhetetlen része a működésünknek.

Nemzetközi áruszállítást vállalunk Németország, Belgium és Hollandia között, ezekbe az országokba szállítunk küldeményeket, rendszeres járattal. A megadott útvonalon a szállítás, háztól-házig történik. Az útvonalon nem szereplő városok esetében a csomagról előzetes megegyezés alapján gondoskodunk. Vállaljuk: bútorok, háztartási gépek, különféle küldemények, kereskedelmi jellegű raklapos áruk, sport eszközök, kerékpár, motorkerékpárok, szórakoztató cikkek, kisebb-nagyobb csomagok, stb. szállítását.

Europa Taxi

Ha olcsón szeretne utazni, szállítani, költözni szeretne, nem is jöhetett volna jobb helyre. Megbízható szállító és költöztető cég vagyunk, tevékenységünket Magyarország, Németország, Belgium és Hollandia területén vállaljuk. Fő profilunk a személyszállítás, a bútor- és áruszállítás, de foglalkozunk csomagszállítással és irodaköltöztetéssel is! Precíz, nagy teherbírással rendelkező diszkrét munkatársaink megbízhatóan és időre érkeznek. Hívjon minket és tudjon meg többet!

Styl bútor felújítás, restaurálás

Antik Bútor Javítás

Styl bútor felújítás, restaurálás

Második generációs műbútorasztalosként tökéletes, korhűen újítok fel minden antik bútort. Több évtizedes munkám során volt szerencsém az osztrák nagykövetségnek a rezidenciáján dolgozni, amelyet meg is tekinthet a weboldalon.