Csomagszállítás

Nehéz olyan futárcéget találni, amely külföldre vagy külföldről is szállít – gyorsan és megbízhatóan. Ha nem szeretne engedni elvárásaiból, sok időbe telhet, míg megtalálja a megfelelő partnert. A késlekedés az üzleti életben jelentős pénzveszteséggel járhat, magánemberként pedig szintén kellemetlensége származhat abból, ha a külföldi ismerős nem kapja meg időben a csomagot.


Kizárólag megbízhatóan és a határidőket maximálisan betartva dolgozunk, hogy minimalizálhassuk a felmerülő problémák számát. Ha pedig mégis valamilyen hiba csúszna a folyamatba, nem válunk elérhetetlenné: ügyfeleink bátran megkereshetnek, mi pedig kitalálunk valamilyen alternatív megoldást. Ha az ország határain kívülre vagy külföldről Magyarországra szállíttatna bármilyen csomagot – dokumentumokat, személyes tárgyakat vagy raklapos árut –, bízza ránk a munkát, keressen minket! Telefonos egyeztetés után nincs más dolga, mint a megbeszéltek szerint megvárni a futárt, aki a megadott címen veszi fel a csomagot.

Nemzetközi csomagszállítást vállalunk Németország, Belgium és Hollandia között, ezekbe az országokba szállítunk küldeményeket, rendszeres járattal. A megadott útvonalon a szállítás, háztól-házig történik. Az útvonalon nem szereplő városok esetében a csomagról előzetes megegyezés alapján gondoskodunk. Vállaljuk: bútorok, háztartási gépek, különféle küldemények, kereskedelmi jellegű raklapos áruk, sport eszközök, kerékpár, motorkerékpárok, szórakoztató cikkek, kisebb-nagyobb csomagok, stb. szállítását.

Europa Taxi

Ha olcsón szeretne utazni, szállítani, költözni szeretne, nem is jöhetett volna jobb helyre. Megbízható szállító és költöztető cég vagyunk, tevékenységünket Magyarország, Németország, Belgium és Hollandia területén vállaljuk. Fő profilunk a személyszállítás, a bútor- és áruszállítás, de foglalkozunk csomagszállítással és irodaköltöztetéssel is! Precíz, nagy teherbírással rendelkező diszkrét munkatársaink megbízhatóan és időre érkeznek. Hívjon minket és tudjon meg többet!