Hívjon minket bátran!

Ne feledje, cégünk - amennyiben meg tudjuk oldani - azonnal is tud költöztetést és szállítási munkákat vállalni, nincs szükség hosszadalmas telefonálgatásokra és felesleges munkálatokra. Célunk, hogy megtaláljuk az ön számára a legtesthezállóbb megoldást, ha valamilyen különleges igénye van, például túlméretezett, rendkívül nagy mennyiségű vagy épp hogy néhány darab árut szállíttatna, terméke igen értékes vagy épp törékeny, illetve a célállomás kiesik a nagyobb cégek szállítási útvonalából.

Kapcsolati adatok

Kreutz Balázs

Mobil: +36 (70) 426 0560

E-mail: kapcsolat@europa-taxi.hu

Cégadatok

2014 Europa Taxi Kft.

Adószám: 25063303-1-19

Cégjegyzékszám: 19 09 517459

Europa Taxi

Ha olcsón szeretne utazni, szállítani, költözni szeretne, nem is jöhetett volna jobb helyre. Megbízható szállító és költöztető cég vagyunk, tevékenységünket Magyarország, Németország, Belgium és Hollandia területén vállaljuk. Fő profilunk a személyszállítás, a bútor- és áruszállítás, de foglalkozunk csomagszállítással és irodaköltöztetéssel is! Precíz, nagy teherbírással rendelkező diszkrét munkatársaink megbízhatóan és időre érkeznek. Hívjon minket és tudjon meg többet!

Copyright 2017 © 2014 Europa Taxi Kft. Nozo Takarítás. Minden jog fenntartva!

Palatető bontás nélküli felújítása

Palatető bontás nélküli felújítása.

Egyedi technológia, melyet az országban csak nálunk kaphat meg! Spóroljon a gazdasági épületei felújításával!

Gyors, praktikus megoldás és a palát sem kell megbontani, ill. elszállítani több száezer forintért. Egyedi megoldás a palatetők felújítására. Olyan tetőt kap, mint amit szeretne; ami könnyű, biztonságos, tartós - akár 35-40 év. 100% vízzáróság, tökéletes szigetelés. Egyedülálló technológia! Bitumenes zsindelyfedés, a pala megbontása nélkül. Kanadai, Finn, Osztrák, Belga, (KATEPAL, IKO, VILLAS) - a legjobb anyagok felhasználásával.