Költöztetés

Költöztető szolgáltatásunkat a minőség és a megfizethetőség jellemzi. Alacsony díjainknak és garantált árainknak köszönhetően velünk meglepetések nélkül, és gond nélkül költözhet. Tapasztalt szakembereinknek és megoldásainknak köszönhetően garantáltan jó minőségben és gyorsan állunk rendelkezésére. Ha külföldre költözne, mi ismerjük azokat az eszközöket és szolgáltatásokat megyek megkönnyítik a szállítást. Távolságtól függetlenül gyors szállítási időt tudunk garantálni.


Ha egy megbízható, profi költöztető csapatot keres, akkor jó helyen jár! Sok száz kiválóan elvégzett munka, rengeteg elégedett ügyfél. Legyen szó iroda, raktár vagy lakás költöztetésről, felkészült csapatunkkal problémáktól mentesen, szakszerűen, korrekt áron elvégezzük. Sofőreink kulturált, jó megjelenésű, megbízható, kiváló szakemberek. A gépkocsik a költöztetéshez szükséges eszközökkel és szerszámokkal mindig fel vannak szerelve. Cégünk büszke arra, hogy igényes, nívós munkával minél több állandó ügyfelet szerezni.

A zökkenőmentes nemzetközi költöztetés egyik alapja a kiváló állapotú teherautó, a másik a tapasztalt, képzett, rutinos sofőr. Számunkra ez alapvető és mindennapos követelmény. Járműveink megfelelnek a környezetvédelmi elvárásoknak, ismerjük az utakat, útdíjakat és a helyi szokásokat is. Kollegáink, több mint 15 éves tapasztalattal, nemcsak egyszerűen költöztetnek, számukra ez a munka: hivatás. Fontos figyelembe vennie, hogy a távolabbi országokba történő, költöztetés esetén az út biztosan nem egy napig tart. Ahogy Önnek, úgy nekünk is fontos, hogy értékei biztonsággal érjenek a célba, ehhez pedig kipihent emberekre van szükség a gépjárművezetés időtartama alatt. Ha minket választ, biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz szolgáltatásunkkal, és a költöztetés nem kellemetlen élmény marad! Költözzön külföldre is velünk! Forduljon hozzánk bizalommal! A mai kornak és igénynek megfelelő teherautókkal és többéves nemzetközi gyakorlattal rendelkező sofőrrel végezzük a költöztetést.

Europa Taxi

Ha olcsón szeretne utazni, szállítani, költözni szeretne, nem is jöhetett volna jobb helyre. Megbízható szállító és költöztető cég vagyunk, tevékenységünket Magyarország, Németország, Belgium és Hollandia területén vállaljuk. Fő profilunk a személyszállítás, a bútor- és áruszállítás, de foglalkozunk csomagszállítással és irodaköltöztetéssel is! Precíz, nagy teherbírással rendelkező diszkrét munkatársaink megbízhatóan és időre érkeznek. Hívjon minket és tudjon meg többet!