Miért minket válasszon?

Mindig ügyfeleink maximális elégedettsége a cél. Nincs olyan kérdés vagy felmerülő probléma, amelyre ne találnánk gyors, megbízható és költséghatékony megoldást. Célunk, hogy a lehető legmegbízhatóbb személyszállító, fuvarozó és csomagszállító vállalkozássá válnijunk. Alapelvünk, hogy barátságos, közvetlen, és professzionális cégként, jól képzett munkatársakkal a legjobb kiszolgálást biztosítsuk minden ügyfelünknek.


A magánszemélyek utaztatása mellett a külföldi költöztetésben szeretnénk kiemelkedőek lenni, valamint célünk, hogy partnereink szállítási célkitűzéseihez, a lehető legjobban alkalmazkodjunk, és hatékonyan segítsük versenyelőnyhöz jutásukat és költségtakarékos működésüket.

A gépkocsik műszaki állapotánál, illetve esztétikai megjelenésénél természetesnek tartjuk, hogy azok kifogástalan állapotúak legyenek, alkalmazkodva a szállított áruk magas színvonalához. Nagy hangsúlyt fektetünk a mára egyre inkább előtérbe kerülő nemzetközi környezetvédelmi előírások betartására is, így mi akkor is útra kelhetünk, amikor mások már - szmogriadó vagy egyéb rendeletek miatt - ezt nem tehetik meg.

Europa Taxi

Ha olcsón szeretne utazni, szállítani, költözni szeretne, nem is jöhetett volna jobb helyre. Megbízható szállító és költöztető cég vagyunk, tevékenységünket Magyarország, Németország, Belgium és Hollandia területén vállaljuk. Fő profilunk a személyszállítás, a bútor- és áruszállítás, de foglalkozunk csomagszállítással és irodaköltöztetéssel is! Precíz, nagy teherbírással rendelkező diszkrét munkatársaink megbízhatóan és időre érkeznek. Hívjon minket és tudjon meg többet!

Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Darálós WC Javítás

Darálós WC javítása, szerelése, beépítése, cseréje és karbantartása!

Szolgáltatásunk a Magyarországon lévő összes, kereskedelemben kapható wc típusra vonatkozik! Cégünk régóta foglalkozik e rendszer kiépítésével, a wc-k szakszerű, maradéktalan bekötésével, cseréjével, javításával, tisztításával és dugulás elhárításával. Vállalkozásunk sikerének titka a gyorsaság, a precizitás és a megfelelő szakértelem.