Személyszállítás

2008 óta foglalkozunk nemzetközi személyszállítással, főként Magyarország, Németország, Belgium, Hollandia között, új autókkal, megbízható rutinos sofőrökkel, teljes körű utas és poggyász biztosítással. Büszkén jelenthetjük ki, hogy ezen dolgokra még nem került sor autóink műszaki állapotának köszönhetően. Gépjárműparkunkat rendszeresen erre szakosodott szakemberek tartják karban. Minden autónk tevékenységi engedéllyel rendelkezik és minden gépkocsi vezetőnk rendelkezik a szükséges szakmai képesítésekkel. Ha dolgozni jár Németországba, esetleg tanulni, vagy csak egyszerűen kirándulni szeretne, számíthat ránk, állunk rendelkezésére gyors, kényelmes modern mikrobuszainkkal, személyautóinkkal.


Számunkra kiemelten fontos a személyszállítás minősége, hiszen cégünk azzal a céllal alakult, hogy segítse utasainkat megfelelő kényelemben eljutni Németországba, Belgiumba és Hollandiába. Küldetésünk, hogy utasaink magas színvonalon töltsék velünk az időt. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a velünk töltött idő az Ön igényeinek maximálisan megfeleljen. Gépkocsi vezetőink magasan képzettek, segítő készek, valamint több millió baleset mentes kilóméteres rutinnal rendelkeznek. Fontos számunkra, hogy bármikor és bármilyen körülmények között számíthasson ránk, hiszen az Ön megbízható utazása és visszatérése a mi sikerünk záloga!

A kisbuszos utazás elsősorban azok kedvező, akiknek otthonuk és célállomásuk is messze van a repterektől, nemzetközi vasút- és buszállomásoktól. Rengeteg időt és pénzt takaríthatnak meg a pályaudvarokra való utazás mellőzésével. Természetesen autóink nem tudnak mindenkiért házhoz menni. Mivel sokan foglalkozunk háztól házig szállítással, mindenki megtalálja a lakóhelyéhez legközelebbi vállalkozót. Ha valakinek indulási helye nem esik egybe a mi tervezett útvonalunkkal, ám egyénileg meg tudja oldani az oda történő utazást, akkor állunk szíves rendelkezésére.


Velünk lehetősége nyílik utazásra, mégpedig átszállás és cipekedés nélkül. Ami a kisbuszos utazás mellett szól még az az, hogy nem ütközik olyan korlátokba, mint például a repülőn való csomagszállítási plusz költség, vagy a vonatok átszállásakor történő cipekedés. Arról nem beszélve, ha várakozás alatt meg kell látogatni a mellékhelyiséget, ki vigyáz a csomagokra... Célunk a kényelmes, gyors, személyre szabott utazás, kedvező áron. Keressen minket elérhetőségeinken!

Europa Taxi

Ha olcsón szeretne utazni, szállítani, költözni szeretne, nem is jöhetett volna jobb helyre. Megbízható szállító és költöztető cég vagyunk, tevékenységünket Magyarország, Németország, Belgium és Hollandia területén vállaljuk. Fő profilunk a személyszállítás, a bútor- és áruszállítás, de foglalkozunk csomagszállítással és irodaköltöztetéssel is! Precíz, nagy teherbírással rendelkező diszkrét munkatársaink megbízhatóan és időre érkeznek. Hívjon minket és tudjon meg többet!